«Ο ΣΥΝ σταματά τη λειτουργία του και το καταστατικό λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μόνο αυτό μας δεσμεύει όλες και όλους όπως κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.»
(ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, 10/7/2013)

Η διαδικτυακή παρουσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, συνεπής και συνεχής επί 16 ακριβώς έτη (από Ιούλιο 1997 έως Ιούλιο 2013), σταματά εδώ.

Το ωραίο και μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται.
Με νέο μας όχημα πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση της Αριστεράς, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τα δικαιώματα του λαού, για τη σοσιαλιστική προοπτική.

Θα μας βρείτε στο νέο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
http://syrizacorfu.blogspot.gr

9/12/12

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κέρκυρας: Να σταματήσουν τα κρούσματα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας.

Κέρκυρα, 09/12/2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κέρκυρας καταγγέλλει το περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας που σημειώθηκε το Σάββατο 1/12 σε βάρος συμπολίτη μας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου για μια τροχαία παράβαση, οι αστυνομικοί χτύπησαν βάναυσα τον οδηγό, τον συνέλαβαν με χειροπέδες και τον οδήγησαν σε αυτόφωρη διαδικασία με βαριές κατηγορίες!

Τέτοιος «υπερβάλλων ζήλος» από την πλευρά των αστυνομικών οργάνων είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος. Είναι αποτέλεσμα του κυβερνητικού αυταρχισμού και του κλίματος τρομοκρατίας που συστηματικά καλλιεργείται από την πλευρά της κυβέρνησης και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Ζητάμε να αποσυρθούν οι κατηγορίες σε βάρος του συμπολίτη μας. Καλούμε τους διοικούντες της τοπικής Αστυνομίας να λάβουν μέτρα ώστε να σταματήσουν φαινόμενα βίας, αυθαιρεσίας και αυταρχισμού από τα τοπικά αστυνομικά όργανα.

Το Γραφείο Τύπου