«Ο ΣΥΝ σταματά τη λειτουργία του και το καταστατικό λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μόνο αυτό μας δεσμεύει όλες και όλους όπως κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.»
(ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, 10/7/2013)

Η διαδικτυακή παρουσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, συνεπής και συνεχής επί 16 ακριβώς έτη (από Ιούλιο 1997 έως Ιούλιο 2013), σταματά εδώ.

Το ωραίο και μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται.
Με νέο μας όχημα πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση της Αριστεράς, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τα δικαιώματα του λαού, για τη σοσιαλιστική προοπτική.

Θα μας βρείτε στο νέο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
http://syrizacorfu.blogspot.gr

21/10/12

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Λονδίνο



 
20-22/10/2012
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, αποτελούμενη από τον βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Σαμοΐλη και τον συνδικαλιστή Γιώργο Χαρίση, μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, βρίσκεται στο Λονδίνο.
Η αντιπροσωπεία έχει προσκληθεί από την κίνηση «Συνασπισμός της Αντίστασης» (Coalition of Resistance), που προεδρεύεται από τον βετεράνο αριστερό ηγέτη του Εργατικού Κόμματος Τόνι Μπεν, καθώς και από την οργάνωση Εκστρατεία Αλληλεγγύης με την Ελλάδα (Greece Solidarity Campaign), στην οποία συμμετέχουν δεκάδες Βρετανοί συνδικαλιστές και βουλευτές της αριστερής πτέρυγας του Εργατικού κόμματος.
20/10/2012: Μεγάλο συλλαλητήριο της Βρετανικής Εργατικής Συνομοσπονδίας, στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στα μέτρα λιτότητας (video).
21/10/2012: Διεθνής διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης και τη δημιουργία πανευρωπαϊκού κινήματος αντίσταση στη λιτότητα.
22/10/2012: Εκδήλωση αφιερωμένη στον ελληνικό λαό στη Βουλή των Κοινοτήτων, την οποία οργανώνουν αριστεροί εργατικοί βουλευτές.