«Ο ΣΥΝ σταματά τη λειτουργία του και το καταστατικό λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μόνο αυτό μας δεσμεύει όλες και όλους όπως κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.»
(ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, 10/7/2013)

Η διαδικτυακή παρουσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, συνεπής και συνεχής επί 16 ακριβώς έτη (από Ιούλιο 1997 έως Ιούλιο 2013), σταματά εδώ.

Το ωραίο και μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται.
Με νέο μας όχημα πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση της Αριστεράς, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τα δικαιώματα του λαού, για τη σοσιαλιστική προοπτική.

Θα μας βρείτε στο νέο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
http://syrizacorfu.blogspot.gr

13/7/11

Η Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας

Το Σαββατοκύριακο η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ
Η Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας
Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Συνδιάσκεψη συζητήθηκαν στη συνέλευση της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Δευτέρα 11/7 στην Κέρκυρα. Στη Συνέλευση εισήγηση έκανε ο εκπρόσωπος της γραμματείας Στράτος Κερσανίδης, που έθεσε το πλαίσιο των ζητημάτων τα οποία θα απασχολήσουν τη συνδιάσκεψη, ενώ κατά τη διάρκεια της προέκυψαν και οι αντιπρόσωποι της Κέρκυρας.
Όπως ανέφερε ο κ. Κερσανίδης, η 4η πανελλαδική συνδιάσκεψη γίνεται σε μια περίοδο με έντονα πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά, με τα προβλήματα στην οικονομία να πληθαίνουν, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου να παίρνει τεράστιες διαστάσεις, αλλά και τις πλατείες και το κίνημα να αντιστέκονται. Όλα αυτά τα θέματα, αλλά και η στοχοποίηση του  ΣΥΡΙΖΑ από μέλη της Κυβέρνησης και ορισμένα ΜΜΕ, γεγονός που ο ομιλητής χαρακτήρισε ως «γελοιότητα και προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα», θα τεθούν στις εργασίες τις συνδιάσκεψης, κατά την οποία, βεβαίως, θα συζητηθούν και ζητήματα που έχουν σχέση με τη φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ, την πολιτική και οργανωτική του συγκρότηση, αλλά και την αναγκαιότητα επανεκκίνησης του και υπέρβασης των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του.
«Σε αυτή την κρίσιμη ιστορική συγκυρία, η Συνδιάσκεψη μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σταθμό και νέα αφετηρία για το ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία» υπογράμμισε το στέλεχος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Κέρκυρα, 13/7/2011
ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ