«Ο ΣΥΝ σταματά τη λειτουργία του και το καταστατικό λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μόνο αυτό μας δεσμεύει όλες και όλους όπως κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.»
(ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, 10/7/2013)

Η διαδικτυακή παρουσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, συνεπής και συνεχής επί 16 ακριβώς έτη (από Ιούλιο 1997 έως Ιούλιο 2013), σταματά εδώ.

Το ωραίο και μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται.
Με νέο μας όχημα πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση της Αριστεράς, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τα δικαιώματα του λαού, για τη σοσιαλιστική προοπτική.

Θα μας βρείτε στο νέο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
http://syrizacorfu.blogspot.gr

14/5/11

Βάναυση δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών

Η ειρηνική πορεία των διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας κατά την πανελλαδική απεργία της 11ης Μάη, χτυπήθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα.
Η δολοφονική επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ είχε σαν αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό ενός 30χρονου με αβέβαιη την κατάσταση της υγείας του, ενώ δεκάδες άλλοι βρίσκονται στα νοσοκομεία.
Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας(;) του Πολίτη, φέρουν ακέραια την ευθύνη για τη βάναυση αυτή δολοφονική επίθεση.
Είναι φανερό πως όσο εντείνεται η ανάλγητη και αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης τόσο πιο βάρβαρη και αυταρχική είναι η στάση της απέναντι στους εργαζόμενους και στο λαό που αντιστέκεται.
Ο αγώνας ενάντια στο μνημόνιο δεν καταστέλλεται. Απέναντι στον ολισθηρό δρόμο του αυταρχισμού της βίας και του εκφασισμού της κοινωνίας ορθώνουμε τους μαζικούς, ειρηνικούς, ενωτικούς αγώνες για την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της.

Κέρκυρα, 12/5/2011
ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ