«Ο ΣΥΝ σταματά τη λειτουργία του και το καταστατικό λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μόνο αυτό μας δεσμεύει όλες και όλους όπως κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.»
(ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, 10/7/2013)

Η διαδικτυακή παρουσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, συνεπής και συνεχής επί 16 ακριβώς έτη (από Ιούλιο 1997 έως Ιούλιο 2013), σταματά εδώ.

Το ωραίο και μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται.
Με νέο μας όχημα πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση της Αριστεράς, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τα δικαιώματα του λαού, για τη σοσιαλιστική προοπτική.

Θα μας βρείτε στο νέο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
http://syrizacorfu.blogspot.gr

4/2/13

Το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας για το θάνατο του Πέτρου Δημάκου

04/02/2013

Ο Πέτρος Δημάκος, μέλος της Γραμματείας του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, σκορπίζοντας σε όλους μας βαθειά θλίψη.


Ο σύντροφός μας, παιδαγωγός, αγωνιστής και κήρυκας των αξιών της Αριστεράς, είχε έντονη κοινωνική δράση στον αθλητισμό, στο πολιτισμό και στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο Πέτρος Δημάκος, ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, πρόεδρος του συλλόγου «Στήριξη», υπεύθυνος του τμήματος Αγωγής Υγείας της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας και μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Μονάδας Πρόληψης «Νίκος Μώρος».

Πρόσφερε με ανιδιοτέλεια στους αθλητές του και τη νεολαία, παλεύοντας για μια καλύτερη κοινωνία.

Αφήνει ένα μεγάλο κενό στον αθλητισμό της Κέρκυρας, στο Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ και στο αριστερό κίνημα.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του.
 
Το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ
Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κέρκυρας