«Ο ΣΥΝ σταματά τη λειτουργία του και το καταστατικό λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μόνο αυτό μας δεσμεύει όλες και όλους όπως κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.»
(ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, 10/7/2013)

Η διαδικτυακή παρουσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, συνεπής και συνεχής επί 16 ακριβώς έτη (από Ιούλιο 1997 έως Ιούλιο 2013), σταματά εδώ.

Το ωραίο και μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται.
Με νέο μας όχημα πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση της Αριστεράς, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τα δικαιώματα του λαού, για τη σοσιαλιστική προοπτική.

Θα μας βρείτε στο νέο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
http://syrizacorfu.blogspot.gr

4/7/13

Και ο πρώην αερολιμενάρχης Κέρκυρας στην πρωτοπορία της κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ;

Και ο πρώην αερολιμενάρχης Κέρκυρας
στην πρωτοπορία της κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ;
 
04/07/2013
Με έκπληξη είδαμε στα τοπικά ΜΜΕ άρθρο του πρώην αερολιμενάρχη Κέρκυρας κ. Κων/νου Σκιαδόπουλου, με τίτλο «Και ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοπορία της παραπληροφόρησης;», το οποίο βρίθει απαράδεκτων συκοφαντικών χαρακτηρισμών κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Κέρκυρας Στέφανου Σαμοΐλη.
Είναι εμφανές το άγχος του αρθρογράφου, να βρει αντικείμενο κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή. Και, αν δεν βρει, να το κατασκευάσει!
‘‘Κατακεραυνώνει’’ ο κ. αερολιμενάρχης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για ερώτηση που κατέθεσε στις 27/5/2013, σχετικά με την προβληματική λειτουργία των ελικοδρομίων Οθωνών και Ερείκουσας. ‘Όμως ο ίδιος στο άρθρο του, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι υπουργικοί φορείς στις απαντήσεις τους, επιβεβαιώνουν κατά λέξη τα προβλήματα αυτά! Κατά λέξη! Πού, λοιπόν βρίσκεται, κατά τον αρθρογράφο, η «παραπληροφόρηση», η «δημιουργία εντυπώσεων» και οι «ανακριβείς πληροφορίες» που καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ και στον βουλευτή;
Θα επιστρέψουμε στον κ. Σκιαδόπουλο τους χαρακτηρισμούς του. Γιατί λαθροχειρία, παραπληροφόρηση, δημιουργία εντυπώσεων και σκόπιμο ψεύδος αποτελεί ο ισχυρισμός του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει ευθύνες για την προβληματική λειτουργία των ελικοδρομίων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).
Η επίμαχη ερώτηση, αναφέρει επακριβώς τα αντίθετα απ’ αυτά που μας αποδίδει ο κ. Σκιαδόπουλος. Και επειδή, προφανώς, έχει υπόψη του το ακριβές κείμενο της ερώτησης, έχουμε κάθε λόγο να μιλάμε για σκόπιμα ψεύδη και διαστρέβλωση από πλευράς του.
Το τι στόχους ή προσωπικές βλέψεις θέλει να εξυπηρετήσει μ’ αυτή την αναίτια συκοφαντική και κατασκευασμένη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, το γνωρίζει ο ίδιος.
Περιμένουμε από τον κ. Σκιαδόπουλο να ανασκευάσει άμεσα και δημόσια τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και του βουλευτή Κέρκυρας.
Το Γραφείο Τύπου