«Ο ΣΥΝ σταματά τη λειτουργία του και το καταστατικό λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και μόνο αυτό μας δεσμεύει όλες και όλους όπως κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.»
(ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, 10/7/2013)

Η διαδικτυακή παρουσία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, συνεπής και συνεχής επί 16 ακριβώς έτη (από Ιούλιο 1997 έως Ιούλιο 2013), σταματά εδώ.

Το ωραίο και μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται.
Με νέο μας όχημα πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, για την κυβέρνηση της Αριστεράς, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τα δικαιώματα του λαού, για τη σοσιαλιστική προοπτική.

Θα μας βρείτε στο νέο ιστολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
http://syrizacorfu.blogspot.gr

25/10/10

Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Αρχών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) για τα Ιόνια Νησιά. Προγραμματική Διακήρυξη.

Περιοδεία Αλέξη Τσίπρα στην Κέρκυρα

Στα πλαίσια περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Κέρκυρα την Τετάρτη 27/10/2010.
Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κέρκυρας Στέφανο Σαμοΐλη, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρο Γαλιατσάτο, την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Βέρα Κορωνάκη, και υποψήφιους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους των συνδυασμών «ΕΜΠΡΟΣ μ’ εσένα για την Κέρκυρα» και «ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά»,θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Πόλη της Κέρκυρας, από ώρα 10:00 έως 13:00.
Διαδρομή: Λιστόν – Παλιά Πόλη – ΟΑΕΔ – Εβραϊκή – Σαρόκο – ΙΚΑ – Νοσοκομείο.
Σύντομες στάσεις στον ΟΑΕΔ (ώρα 11:00 ) και στο ΙΚΑ (ώρα 12:00).
Δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ: ώρα 13:00 στο προαύλιο του Παλαιού Νοσοκομείου.